Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A selective and diagnostic medium for use in the enumeration of Listeria spp. in foods van Netten, P.
1988
6 3 p. 187-198
12 p.
artikel
2 Automated turbidimetry for rapid determination of the bacteriological quality of raw meat and processed meat products Schulz, E.
1988
6 3 p. 219-227
9 p.
artikel
3 Characteristics of lactobacilli isolated from dry fermented sausages Sanz, Bernabe
1988
6 3 p. 199-205
7 p.
artikel
4 Detection of Listeria spp. in faeces from animals, in feeds, and in raw foods of animal origin Skovgaard, Niels
1988
6 3 p. 229-242
14 p.
artikel
5 Influence of lactic starter inoculation, curd heating and ripening temperature on Staphylococcus aureus behaviour in Manchego cheese Gaya, Pilar
1988
6 3 p. 249-257
9 p.
artikel
6 Inhibitory effects of selected Turkish spices and oregano components on some foodborne fungi Akgül, A.
1988
6 3 p. 263-268
6 p.
artikel
7 Sir Graham Wilson, MD, FRCP, DPH, FRS 1895–1987 1988
6 3 p. 185-186
2 p.
artikel
8 Study of the Bacillus flora of Nigerian spices Antai, S.P.
1988
6 3 p. 259-261
3 p.
artikel
9 Survival of Listeria monocytogenes in ground beef Johnson, Jennifer L.
1988
6 3 p. 243-247
5 p.
artikel
10 Vibrio cholerae and enteric bacteria in oyster-producing areas of two urban estuaries in Australia Eyles, M.J.
1988
6 3 p. 207-218
12 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland