Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Food fermentations: role of microorganisms in food production and preservation Caplice, Elizabeth
1999
50 1-2 p. 131-149
19 p.
artikel
2 Food microbiology: the challenges for the future Kilsby, D.C.
1999
50 1-2 p. 59-63
5 p.
artikel
3 Methodology for detection and typing of foodborne microorganisms de Boer, Enne
1999
50 1-2 p. 119-130
12 p.
artikel
4 Microbial stress response in minimal processing Abee, Tjakko
1999
50 1-2 p. 65-91
27 p.
artikel
5 Microorganisms in food ecosystems Fleet, Graham H.
1999
50 1-2 p. 101-117
17 p.
artikel
6 Physiology of food spoilage organisms Roller, S
1999
50 1-2 p. 151-153
3 p.
artikel
7 Preservative agents in foods Brul, S
1999
50 1-2 p. 1-17
17 p.
artikel
8 Resistance responses of microorganisms in food environments Bower, C.K
1999
50 1-2 p. 33-44
12 p.
artikel
9 Selection and design of probiotics Klaenhammer, Todd R
1999
50 1-2 p. 45-57
13 p.
artikel
10 The relationship between acid stress responses and virulence in Salmonella typhimurium and Listeria monocytogenes Gahan, Cormac G.M
1999
50 1-2 p. 93-100
8 p.
artikel
11 The safety and social acceptance of novel foods Moseley, Bevan E.B.
1999
50 1-2 p. 25-31
7 p.
artikel
12 Towards integrated hygiene and food safety management systems: the Hygieneomic approach Armstrong, Graeme D.
1999
50 1-2 p. 19-24
6 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland