Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Decrease of penicillin G residue incidence in milk: A fact or an artefact? Guay, R.
1987
4 3 p. 187-196
10 p.
artikel
2 Enterotoxin production by Staphyloccucus aureus strains isolated from Danish foods Ewald, Steen
1987
4 3 p. 207-214
8 p.
artikel
3 IUMS · ICFMH & FECS · WPFC 13th international symposium on toxins in foodborne disease & microbiology of drinking water 1987
4 3 p. 267-268
2 p.
artikel
4 Lethal effect of methyl and propyl parabens as related to Staphylococcus aureus lipid composition Bargiota, E.
1987
4 3 p. 257-266
10 p.
artikel
5 Prevention and control of food-borne salmonellosis through application of hazard analysis critical control point (HACCP) Simonsen, B.
1987
4 3 p. 227-247
21 p.
artikel
6 Some factors influencing the recovery of yeasts and moulds from chilled foods Banks, J.G.
1987
4 3 p. 197-206
10 p.
artikel
7 The effect of acid pH on the probability of growth of proteolytic strains of Clostridium botulinum Lund, Barbara M.
1987
4 3 p. 215-226
12 p.
artikel
8 The occurrence of Listeria monocytogenes in soft cheeses and raw milk and its resistance to heat Beckers, H.J.
1987
4 3 p. 249-256
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland