Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bacterial spoilage of meat and cured meat products Borch, Elisabeth
1996
33 1 p. 103-120
18 p.
artikel
2 Chemical/biochemical detection of spoilage Dainty, R.H.
1996
33 1 p. 19-33
15 p.
artikel
3 DNA based typing, identification and detection systems for food spoilage microorganisms: development and implementation Van Der Vossen, Jos M.B.M.
1996
33 1 p. 35-49
15 p.
artikel
4 Editorial Huis in't Veld, Jos H.J.
1996
33 1 p. vii-
1 p.
artikel
5 Editorial Board 1996
33 1 p. ii-
1 p.
artikel
6 Methods for preservation and extension of shelf life Gould, Grahame W.
1996
33 1 p. 51-64
14 p.
artikel
7 Microbial and biochemical spoilage of foods: an overview Huis in't Veld, Jos H.J.
1996
33 1 p. 1-18
18 p.
artikel
8 Microbiological spoilage of fish and fish products Gram, Lone
1996
33 1 p. 121-137
17 p.
artikel
9 Moulds in food spoilage Filtenborg, O.
1996
33 1 p. 85-102
18 p.
artikel
10 Shelf life prediction: status and future possibilities McMeekin, Thomas A.
1996
33 1 p. 65-83
19 p.
artikel
11 Specific spoilage organisms in breweries and laboratory media for their detection Jespersen, L.
1996
33 1 p. 139-155
17 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland