Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of predictive microbiology to estimate the number of Bacillus cereus in pasteurised milk at the point of consumption Zwietering, M.H.
1996
30 1-2 p. 55-70
16 p.
artikel
2 Assessment of alimentary exposure to Listeria monocytogenes Hitchins, Anthony D.
1996
30 1-2 p. 71-85
15 p.
artikel
3 Assessment of the dose-response relationship of Campylobacter jejuni Medema, G.J.
1996
30 1-2 p. 101-111
11 p.
artikel
4 Calendar of events 1996
30 1-2 p. 187-188
2 p.
artikel
5 Editorial Board 1996
30 1-2 p. ii-
1 p.
artikel
6 Food products and consumer protection: a conceptual approach and a glossary of terms Notermans, S.
1996
30 1-2 p. 175-185
11 p.
artikel
7 Foreword Notermans, S.
1996
30 1-2 p. 1-2
2 p.
artikel
8 Hazard identification in swine slaughter with respect to foodborne bacteria Borch, Elisabeth
1996
30 1-2 p. 9-25
17 p.
artikel
9 Health risk assessment of Listeria monocytogenes in Canada Farber, J.M.
1996
30 1-2 p. 145-156
12 p.
artikel
10 Identification and quantification of risk factors in animal management and transport regarding Salmonella spp. in pigs Berends, B.R.
1996
30 1-2 p. 37-53
17 p.
artikel
11 Incorporation of elements of quantitative risk analysis in the HACCP system Notermans, S.
1996
30 1-2 p. 157-173
17 p.
artikel
12 Prevalence of shigellosis in the U.S.: consistency with dose-response information Crockett, Christopher S.
1996
30 1-2 p. 87-99
13 p.
artikel
13 Quantitative risk analysis and the production of microbiologically safe food: an introduction Notermans, S.
1996
30 1-2 p. 3-7
5 p.
artikel
14 Risk assessment of use of cracked eggs in Canada Todd, Ewen C.D.
1996
30 1-2 p. 125-143
19 p.
artikel
15 Sensitive populations: who is at the greatest risk? Gerba, Charles P.
1996
30 1-2 p. 113-123
11 p.
artikel
16 Suggestions for the construction, analysis and use of descriptive epidemiological models for the modernization of meat inspection Berends, B.R.
1996
30 1-2 p. 27-36
10 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland