Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of modelling in HACCP plan development Baker, David A.
1995
25 3 p. 251-261
11 p.
artikel
2 Behavior of Listeria monocytogenes in Mozzarella cheese in presence of Lactococcus lactis Stecchini, Mara Lucia
1995
25 3 p. 301-310
10 p.
artikel
3 Calendar of events 1995
25 3 p. 317-319
3 p.
artikel
4 Comparison of the use of rRNA probes and conventional methods in identifying strains of Lactobacillus sake and L. curvatus isolated from meat Nissen, Hilde
1995
25 3 p. 311-315
5 p.
artikel
5 Contents of volume 25 1995
25 3 p. 321-323
3 p.
artikel
6 Control of food-borne infections and intoxications Sinell, Hans-Jürgen
1995
25 3 p. 209-217
9 p.
artikel
7 Control of Salmonella enteritidis in Sweden Wierup, M.
1995
25 3 p. 219-226
8 p.
artikel
8 DNA probe for detection of serogroup 0157 enterohemorrhagic Escherichia coli Huck, Leslie G.
1995
25 3 p. 277-287
11 p.
artikel
9 Intra-species characterization of clinical isolates and biotechnologically used strains of Lactobacillus rhamnosus by analysis of the total soluble cytoplasmatic proteins with silver staining Klein, G.
1995
25 3 p. 263-275
13 p.
artikel
10 Potential growth and control of Escherichia coli O157:H7 in soft hispanic type cheese Kasrazadeh, Manuchehr
1995
25 3 p. 289-300
12 p.
artikel
11 Predictive microbiology in a dynamic environment: a system theory approach Van Impe, Jan F.
1995
25 3 p. 227-249
23 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland