Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of standard cultural methods for the detection of foodborne Salmonella D'Aoust, J.-Y.
1992
16 1 p. 41-50
10 p.
artikel
2 Antibiotic and disinfectant susceptibility in Enterobacteriaceae isolated from minced meat Stecchini, Maria Lucia
1992
16 1 p. 79-85
7 p.
artikel
3 Editorial Board 1992
16 1 p. ii-
1 p.
artikel
4 Editorial note 1992
16 1 p. v-
1 p.
artikel
5 Evaluation of the bacteriological quality of seafood Gram, Lone
1992
16 1 p. 25-39
15 p.
artikel
6 Hazard analysis and critical control point system The National Advisory Committee on Microbiological Criteria for Foods,
1992
16 1 p. 1-23
23 p.
artikel
7 Occurrence of Yersinia enterocolitica in milk and dairy products in Morocco Hamama, A.
1992
16 1 p. 69-77
9 p.
artikel
8 Rapid identification of Saccharomyces cerevisiae, Zygosaccharomyces bailii and Zygosaccharomyces rouxii Pearson, B.M.
1992
16 1 p. 63-67
5 p.
artikel
9 The contamination of pork with spoilage bacteria during commercial dressing, chilling and cutting of pig carcasses Gill, C.O.
1992
16 1 p. 51-62
12 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland