Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcement of new members of the board of the ICFMH of IUMS 1990
11 2 p. 103-
1 p.
artikel
2 Biological control of Penicillium digitatum by Trichoderma viride on postharvest citrus fruits Borrás, Angeles Díaz
1990
11 2 p. 179-183
5 p.
artikel
3 Estimation of most probable number of Salmonella in retail samples of minced pork Sinell, H.-J.
1990
11 2 p. 135-141
7 p.
artikel
4 Food safety and quality assurance: applications of immunoassay systems 1990
11 2 p. 186-
1 p.
artikel
5 Immunofluorescence microscopic studies on distribution of Lactobacillus kefiranofaciens and Lactobacillus kefir in kefir grains Arihara, Keizo
1990
11 2 p. 127-134
8 p.
artikel
6 Influence of freezing-thawing and refrigeration on R-plasmid (pRPJ24) stability in Enterobacter cloacae 94R Jayaratne, A.H.G.P.
1990
11 2 p. 143-150
8 p.
artikel
7 Joint IUMS/ICFMH and UNESCO consultation on postgraduate teaching in advanced food microbiology with recommendation of a core curriculum Park, R.W.A.
1990
11 2 p. 107-117
11 p.
artikel
8 Optimal determination of most probable numbers Best, D.J.
1990
11 2 p. 159-165
7 p.
artikel
9 Prepared fresh vegetables and prepared food product symposium 1990
11 2 p. 185-
1 p.
artikel
10 (Reconstructed) charter of the permanent international committee on food microbiology and hygiene 1990
11 2 p. 104-105
2 p.
artikel
11 Sodium hypophosphite inhibition of the growth of selected Gram-positive foodborne pathogenic bacteria Jeffery Rhodehamel, E.
1990
11 2 p. 167-178
12 p.
artikel
12 Symposium on “prepared fresh vegetables and prepared food products” to be held at C.E.R.I.A. on 28th and 29th November 1990 1990
11 2 p. 185-
1 p.
artikel
13 The need for continuous training in food factories Skovgaard, Niels
1990
11 2 p. 119-125
7 p.
artikel
14 The storage life of chicken carcasses packaged under carbon dioxide Gill, C.O.
1990
11 2 p. 151-157
7 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland