Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
14 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Announcement of new members of the board of the ICFMH of IUMS
1990
11
2
p. 103-
1 p.
artikel
2
Biological control of Penicillium digitatum by Trichoderma viride on postharvest citrus fruits
Borrás, Angeles Díaz
1990
11
2
p. 179-183
5 p.
artikel
3
Estimation of most probable number of Salmonella in retail samples of minced pork
Sinell, H.-J.
1990
11
2
p. 135-141
7 p.
artikel
4
Food safety and quality assurance: applications of immunoassay systems
1990
11
2
p. 186-
1 p.
artikel
5
Immunofluorescence microscopic studies on distribution of Lactobacillus kefiranofaciens and Lactobacillus kefir in kefir grains
Arihara, Keizo
1990
11
2
p. 127-134
8 p.
artikel
6
Influence of freezing-thawing and refrigeration on R-plasmid (pRPJ24) stability in Enterobacter cloacae 94R
Jayaratne, A.H.G.P.
1990
11
2
p. 143-150
8 p.
artikel
7
Joint IUMS/ICFMH and UNESCO consultation on postgraduate teaching in advanced food microbiology with recommendation of a core curriculum
Park, R.W.A.
1990
11
2
p. 107-117
11 p.
artikel
8
Optimal determination of most probable numbers
Best, D.J.
1990
11
2
p. 159-165
7 p.
artikel
9
Prepared fresh vegetables and prepared food product symposium
1990
11
2
p. 185-
1 p.
artikel
10
(Reconstructed) charter of the permanent international committee on food microbiology and hygiene
1990
11
2
p. 104-105
2 p.
artikel
11
Sodium hypophosphite inhibition of the growth of selected Gram-positive foodborne pathogenic bacteria
Jeffery Rhodehamel, E.
1990
11
2
p. 167-178
12 p.
artikel
12
Symposium on “prepared fresh vegetables and prepared food products” to be held at C.E.R.I.A. on 28th and 29th November 1990
1990
11
2
p. 185-
1 p.
artikel
13
The need for continuous training in food factories
Skovgaard, Niels
1990
11
2
p. 119-125
7 p.
artikel
14
The storage life of chicken carcasses packaged under carbon dioxide
Gill, C.O.
1990
11
2
p. 151-157
7 p.
artikel
14 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland