Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author Index 2005
104 3 p. 359-361
3 p.
artikel
2 Bibliography of food microbiology 2005
104 3 p. 347-358
12 p.
artikel
3 Calendar 2005
104 3 p. 345-346
2 p.
artikel
4 Characterization of a reuterin-producing Lactobacillus coryniformis strain isolated from a goat's milk cheese Martín, R.
2005
104 3 p. 267-277
11 p.
artikel
5 Characterization of Lactobacillus strains and monitoring by RAPD-PCR in controlled fermentations of “Almagro” eggplants Seseña, Susana
2005
104 3 p. 325-335
11 p.
artikel
6 Cheesemaking with a Lactococcus lactis strain expressing a mutant oligopeptide binding protein as starter results in a different peptide profile Picon, A.
2005
104 3 p. 299-307
9 p.
artikel
7 Contents of Volume 104 2005
104 3 p. 365-367
3 p.
artikel
8 Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit juices by enterocin AS-48 Grande, Ma. J.
2005
104 3 p. 289-297
9 p.
artikel
9 Development and evaluation of a Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis (MAP) specific multiplex PCR assay Tasara, T.
2005
104 3 p. 279-287
9 p.
artikel
10 Editorial Board 2005
104 3 p. CO2-
1 p.
artikel
11 Effect of inoculation of Carnobacterium divergens V41, a biopreservative strain against Listeria monocytogenes risk, on the microbiological, chemical and sensory quality of cold-smoked salmon Brillet, Anne
2005
104 3 p. 309-324
16 p.
artikel
12 Growth of lactic acid bacteria and Rhizopus oligosporus during barley tempeh fermentation Feng, Xin Mei
2005
104 3 p. 249-256
8 p.
artikel
13 Influence of temperature and pH on Saccharomyces bayanus var. uvarum growth; impact of a wine yeast interspecific hybridization on these parameters Serra, Audrey
2005
104 3 p. 257-265
9 p.
artikel
14 Prediction of pathogen growth on iceberg lettuce under real temperature history during distribution from farm to table Koseki, Shigenobu
2005
104 3 p. 239-248
10 p.
artikel
15 Subject Index 2005
104 3 p. 363-364
2 p.
artikel
16 Thermal inactivation of the wine spoilage yeasts Dekkera/Brettanomyces Couto, José António
2005
104 3 p. 337-344
8 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland