Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5–5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth Guynot, M. Elena
2005
101 2 p. 169-177
9 p.
artikel
2 Antiaflatoxigenic and antioxidant activities of Garcinia extracts Joseph, G.S.
2005
101 2 p. 153-160
8 p.
artikel
3 Calendar 2005
101 2 p. 251-254
4 p.
artikel
4 Developing microbial spoilage population in vacuum-packaged charcoal-broiled European river lamprey (Lampetra fluviatilis) Merivirta, Lauri O.
2005
101 2 p. 145-152
8 p.
artikel
5 Development of an integrated model for heat transfer and dynamic growth of Clostridium perfringens during the cooling of cooked boneless ham Amézquita, A.
2005
101 2 p. 123-144
22 p.
artikel
6 Editorial Board 2005
101 2 p. CO2-
1 p.
artikel
7 Fate of Listeria monocytogenes in experimentally contaminated French sausages Thévenot, D.
2005
101 2 p. 189-200
12 p.
artikel
8 Growth of Listeria monocytogenes on iceberg lettuce and solid media Koseki, Shigenobu
2005
101 2 p. 217-225
9 p.
artikel
9 Model for the combined effects of temperature, pH and sodium chloride concentration on survival of Shigella flexneri strain 5348 under aerobic conditions Zaika, Laura L.
2005
101 2 p. 179-187
9 p.
artikel
10 Mode of action of lipid II-targeting lantibiotics Bauer, R.
2005
101 2 p. 201-216
16 p.
artikel
11 Persistence of Escherichia coli O157:H7, Salmonella Newport, and Salmonella Poona in the gut of a free-living nematode, Caenorhabditis elegans, and transmission to progeny and uninfected nematodes Kenney, Stephen J.
2005
101 2 p. 227-236
10 p.
artikel
12 Pesticides as a source of microbial contamination of salad vegetables Ng, Peter J.
2005
101 2 p. 237-250
14 p.
artikel
13 Study of benzoate, propionate, and sorbate salts as mould spoilage inhibitors on intermediate moisture bakery products of low pH (4.5–5.5) Guynot, M.E.
2005
101 2 p. 161-168
8 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland