Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characteristics of lactobacilli isolated from radurised meat Niemand, J.Gerhard
1984
1 2 p. 99-110
12 p.
artikel
2 Comparison of two methods for assessing the bacteriological condition of the water supply in slaughter houses Corstiaensen, G.P.
1984
1 2 p. 89-98
10 p.
artikel
3 Disinfection of virus on hands for prevention of food-borne disease Cliver, Dean O.
1984
1 2 p. 75-87
13 p.
artikel
4 Effects of essential oils and oleoresins of plants on ethanol production, respiration and sporulation of yeasts Conner, D.E.
1984
1 2 p. 63-74
12 p.
artikel
5 Microbiological quality of retail fresh fish fillets in The Netherlands van den Broek, M.J.M.
1984
1 2 p. 53-61
9 p.
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland