Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of modified Rappaport's medium (RV) and Muller-Kauffmann medium (MK-ISO) for the detection of Salmonella in meat products Tongpim, S.
1984
1 1 p. 33-42
10 p.
artikel
2 Editorial Søgaard, Henry
1984
1 1 p. vii-ix
nvt p.
artikel
3 Editorial Board 1984
1 1 p. ii-
1 p.
artikel
4 Enterotoxin formation by Clostridium perfringens during sporulation and vegetative growth Granum, Per Einar
1984
1 1 p. 43-49
7 p.
artikel
5 International journal of food microbiology 1984
1 1 p. v-vi
nvt p.
artikel
6 Intervention sensu Wilson: The only valid approach to microbiological safety of food Kayser, A.
1984
1 1 p. 1-4
4 p.
artikel
7 Low dose gamma irradiation of raw meat. I. Bacteriological and sensory quality effects in artificially contaminated samples Tarkowski, J.A.
1984
1 1 p. 13-23
11 p.
artikel
8 Low gamma irradiation of raw meat. II. Bacteriological effects on samples from butcheries Tarkowski, J.A.
1984
1 1 p. 25-31
7 p.
artikel
9 Recovery of Salmonella from refrigerated preenrichment and refrigerated enrichment media Mavrommati, Ch.
1984
1 1 p. 5-11
7 p.
artikel
10 Techniques d'analyse et de contrôle dans les industries agroalimentaires. Vol. 3. Le contrôle microbiologique Bourgeois, C.M. & Leveau, J.Y. Association pour la Promotion Industrie-Agriculture (APRIA), Paris, 1981, 331 pp., 16 × 25 cm., bound, FFrs 260. Mossel, D.A.A.
1984
1 1 p. 51-52
2 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland