Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aldehydes: occurrence, carcinogenic potential, mechanism of action and risk assessment Feron, V.J.
1991
259 3-4 p. 363-385
23 p.
artikel
2 Carcinogenicities of heterocyclic amines in cooked food Ohgaki, Hiroko
1991
259 3-4 p. 399-410
12 p.
artikel
3 Carcinogenic N-nitrosamines in the diet: occurrence, formation, mechanisms and carcinogenic potential Tricker, A.R.
1991
259 3-4 p. 277-289
13 p.
artikel
4 Contents volume 259 (1991) 1991
259 3-4 p. 411-412
2 p.
artikel
5 Dietary modulation of experimental neoplastic development: role of fat and fiber content and calorie intake Roberfroid, M.B.
1991
259 3-4 p. 351-362
12 p.
artikel
6 Editorial Aeschbacher, H.-U.
1991
259 3-4 p. 203-
1 p.
artikel
7 Ethyl carbamate: analytical methodology, occurrence, formation, biological activity and risk assessment Zimmerli, B.
1991
259 3-4 p. 325-350
26 p.
artikel
8 Formation of heterocyclic amines using model systems Jägerstad, Margaretha
1991
259 3-4 p. 219-233
15 p.
artikel
9 Laboratory and epidemiologic studies of fecapentaenes Povey, Andrew C.
1991
259 3-4 p. 387-397
11 p.
artikel
10 Mammalian cell mutagenicity and metabolism of heterocyclic aromatic amines Aeschbacher, Hans-Ulrich
1991
259 3-4 p. 235-250
16 p.
artikel
11 Mechanism of action of food-associated polycyclic aromatic hydrocarbon carcinogens Dipple, Anthony
1991
259 3-4 p. 263-276
14 p.
artikel
12 Mycotoxins: food contamination, mechanism, carcinogenic potential and preventive measures Chu, Fun S.
1991
259 3-4 p. 291-306
16 p.
artikel
13 Occurrence, identification, and bacterial mutagenicity of heterocyclic amines in cooked food Felton, James S.
1991
259 3-4 p. 205-217
13 p.
artikel
14 The beneficial and hazardous effects of simple phenolic compounds Stich, Hans F.
1991
259 3-4 p. 307-324
18 p.
artikel
15 The formation and occurrence of polynuclear aromatic hydrocarbons associated with food Lijinsky, William
1991
259 3-4 p. 251-261
11 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland