Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Case in Point 1965
6 2 p. 4-4
artikel
2 Addresses of Organizations and Companies 1965
6 2 p. 69-71
artikel
3 Bibliography 1965
6 2 p. 72-117
artikel
4 Continued from page 2 1965
6 2 p. 6-6
artikel
5 Food Cost Accounting for Ready Foods 1965
6 2 p. 13-13
artikel
6 Hospitality Research-Current Status Radigan, J. Terry
1965
6 2 p. 2-2
artikel
7 How to Use This Bibliography Spinney, Katherine R.
1965
6 2 p. 66-66
artikel
8 Is Vocational Education The Answer? 1965
6 2 p. 7-13
artikel
9 Nutrition Status: A Critical Evaluation Hall, Emilie T.
1965
6 2 p. 14-19
artikel
10 Periodicals Currently Received 1965
6 2 p. 67-69
artikel
11 Preparing Ready Foods 1965
6 2 p. 8-10
artikel
12 Ready Foods Recipes 1965
6 2 p. 15-43
artikel
13 Recent Publications 1965
6 2 p. 20-20
artikel
14 Recent Publications 1965
6 2 p. 64-64
artikel
15 Sanitation in a Ready Foods Program 1965
6 2 p. 13-13
artikel
16 Serving Ready Foods 1965
6 2 p. 10-10
artikel
17 The Civil Rights Act of 1964 Sherry, John H.
1965
6 2 p. 3-6
artikel
18 The New Menu 1965
6 2 p. 10-12
artikel
19 Why This Study Was Made MacLennan, H. Alexander
1965
6 2 p. 5-7
artikel
20 Will Ready Foods Pay Off? 1965
6 2 p. 14-14
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland