Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             36 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Central American Approach to QSR Development Inman, Crist
1998
39 3 p. 76-81
artikel
2 A central American approach to QSR development Inman, Crist
1998
39 3 p. 76-81
6 p.
artikel
3 Antitrust Regulations and Trade Shows— Abbott, Je'Anna
1998
39 3 p. 12-19
artikel
4 Antitrust regulations and trade shows— Abbott, Je'Anna
1998
39 3 p. 12-19
8 p.
artikel
5 Barometer of Hotel-Room Revenue Smith, Randell
1998
39 3 p. 8-8
artikel
6 Barometer of hotel-room revenue Smith, Randell
1998
39 3 p. 8-
1 p.
artikel
7 Changes in Multiunit Restaurant Compensation Packages Patil, Padma
1998
39 3 p. 45-53
artikel
8 Changes in multiunit restaurant compensation packages Patil, Padma
1998
39 3 p. 45-53
9 p.
artikel
9 Critical Incidents Chung, Beth
1998
39 3 p. 66-71
artikel
10 Critical incidents Chung, Beth G.
1998
39 3 p. 66-71
6 p.
artikel
11 Endorsed Branding Muller, Christopher C.
1998
39 3 p. 90-96
artikel
12 Endorsed branding Muller, Christopher C.
1998
39 3 p. 90-96
7 p.
artikel
13 In Brief 1998
39 3 p. 4-7
artikel
14 In brief 1998
39 3 p. 4-7
4 p.
artikel
15 Is Germany's Traditional Restaurant a Dying Breed? Spies, Rupert
1998
39 3 p. 82-89
artikel
16 Is Germany's traditional restaurant a dying breed? Spies, Rupert
1998
39 3 p. 82-89
8 p.
artikel
17 Lessons from Liebeck Rutherford, Denney G.
1998
39 3 p. 72-75
artikel
18 Lessons from liebeck Rutherford, Denney G.
1998
39 3 p. 72-75
4 p.
artikel
19 Lonely at the Top Petrick, Gabriella
1998
39 3 p. 54-59
artikel
20 Lonely at the top Petrick, Gabriella
1998
39 3 p. 54-59
6 p.
artikel
21 Multiunit Restaurant Management C.C.M.,
1998
39 3 p. 21-21
artikel
22 Multiunit restaurant management 1998
39 3 p. 21-
1 p.
artikel
23 Productivity Analysis Reynolds, Dennis
1998
39 3 p. 22-31
artikel
24 Productivity analysis Reynolds, Dennis
1998
39 3 p. 22-31
10 p.
artikel
25 Reach Out and Touch Your Customers Lynn, Michael
1998
39 3 p. 60-65
artikel
26 Reach out and touch your customers Lynn, Michael
1998
39 3 p. 60-65
6 p.
artikel
27 Restaurant Revenue Management Kimes, Sheryl E.
1998
39 3 p. 32-39
artikel
28 Restaurant revenue management Kimes, Sheryl E.
1998
39 3 p. 32-39
8 p.
artikel
29 The Cornell Quarterly “Cook book” G.W.,
1998
39 3 p. III-III
artikel
30 The Cornell Quarterly “Cookbook” 1998
39 3 p. I-
1 p.
artikel
31 The Downsizing of U.S. Food-Service Companies Hutchinson, Joe
1998
39 3 p. 40-44
artikel
32 The downsizing of U.S., food-service companies Hutchinson, Joe
1998
39 3 p. 40-44
5 p.
artikel
33 The Fifth Focus Section on Chain Food Service 1998
39 3 p. 3-3
artikel
34 The fifth focus section on chain food service 1998
39 3 p. 3-
1 p.
artikel
35 The Precedents and the Principle Shindler, Michael C.
1998
39 3 p. 9-11
artikel
36 The precedents and the principle Shindler, Michael C.
1998
39 3 p. 9-11
3 p.
artikel
                             36 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland