Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             21 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Earnings Report for 50 Selected Restaurants Kallio, Elmer W.
1962
3 1 p. 101-104
artikel
2 An Editorial 1962
3 1 p. i-i
artikel
3 An Outlook for the Food Service Industry Radigan, J. Terry
1962
3 1 p. 2-6
artikel
4 Diversified Food Management Haberl, Frank J.
1962
3 1 p. 35-43
artikel
5 Educators in Service Trades Combat Unemployment 1962
3 1 p. 85-94
artikel
6 Fallout and Food 1962
3 1 p. 75-79
artikel
7 Food + Wine = More Profit Mays, J. Allen
1962
3 1 p. 48-55
artikel
8 New Developments in Refrigeration Tressler, Donald K.
1962
3 1 p. 62-68
artikel
9 New Uses for Poultry 1962
3 1 p. 69-70
artikel
10 New Uses for Poultry 1962
3 1 p. 74-74
artikel
11 "Ready Food" Research at Cornell Christian, Vance A.
1962
3 1 p. 14-15
artikel
12 Research in Progress 1962
3 1 p. 105-105
artikel
13 Restaurant Training Welch, John M.
1962
3 1 p. 80-84
artikel
14 Revolution in the Kitchen 1962
3 1 p. 16-19
artikel
15 School Food Service Dylla, Henry F.
1962
3 1 p. 44-47
artikel
16 "Tattle Tale" Gray in Potatoes Smith, Ora
1962
3 1 p. 71-74
artikel
17 The Employees' Lunch 1962
3 1 p. 22-35
artikel
18 The Quiet Revolution Smith, Edward J.
1962
3 1 p. 7-13
artikel
19 "Tomorrow Is Today" 1962
3 1 p. 20-21
artikel
20 What's Ahead for the Hotel Housekeeper? Brigham, Grace H.
1962
3 1 p. 95-100
artikel
21 Wine Service Wile, Julius
1962
3 1 p. 56-61
artikel
                             21 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland