Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             28 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Management Opportunity! Radigan, James Terry
1961
2 1 p. 4-4
artikel
2 American and European Restaurateurs 1961
2 1 p. 6-7
artikel
3 An Editorial 1961
2 1 p. 1-2
artikel
4 An Editorial Note 1961
2 1 p. 38-38
artikel
5 (continued from page 9) 1961
2 1 p. 99-108
artikel
6 (continued from page 7) 1961
2 1 p. 97-97
artikel
7 (continued from page 50) 1961
2 1 p. 98-98
artikel
8 (continued from page 5) 1961
2 1 p. 95-96
artikel
9 (continued from page 4) 1961
2 1 p. 93-94
artikel
10 Dean Howard B. Meek 1961
2 1 p. 87-92
artikel
11 Designs for Dining Pahlmann, William
1961
2 1 p. 39-43
artikel
12 Dish Pantry Design: An Economic Solution Schneider, Nicholous F.
1961
2 1 p. 61-66
artikel
13 Dishroom Renovation Sharaf, Nathan
1961
2 1 p. 67-70
artikel
14 Food and Beverage Manager 1961
2 1 p. 80-81
artikel
15 Food Service Planning Bangs, O. Ernest
1961
2 1 p. 8-9
artikel
16 In Defense of American Food Bond, Leslie E.
1961
2 1 p. 47-50
artikel
17 Interstate HOSTS to Service Los Angeles International Airport Food Facilities Through a Central Commissary Davis, Frank H.
1961
2 1 p. 44-46
artikel
18 Lighting Affects Your Effect! Sayles, C.I.
1961
2 1 p. 36-37
artikel
19 Method and Motion Studies Dana, Arthur W.
1961
2 1 p. 71-75
artikel
20 Modern Food Service Design and Equipment 1961
2 1 p. 28-31
artikel
21 No More Kitchens? 1961
2 1 p. 82-86
artikel
22 Planning for Successful Operation 1961
2 1 p. 10-18
artikel
23 Sheraton-Cleveland's Kon Tiki 1961
2 1 p. 19-22
artikel
24 The Architect Views the Food Service Consultant Kassabaum, George
1961
2 1 p. 76-79
artikel
25 The Gourmet Food Operation Friedman, Harry R.
1961
2 1 p. 32-35
artikel
26 Traffic Flow Avery, Arthur C.
1961
2 1 p. 51-60
artikel
27 Trends in Hotel Restaurants 1956-1960 Burritt, Maurice B.
1961
2 1 p. 5-5
artikel
28 Two Daring Young Men on the Restaurant Trapeze! 1961
2 1 p. 23-27
artikel
                             28 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland