Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Hospital Converts to Ready Foods Beyer, Charles E.
1971
12 1 p. 39-46
artikel
2 An Editorial 1971
12 1 p. i-i
artikel
3 A Small College Food Service Programs a System for Success 1971
12 1 p. 53-59
artikel
4 BEEF—Some Answers 1971
12 1 p. 90-103
artikel
5 Career Ladders in Food Service 1971
12 1 p. 84-87
artikel
6 Computers in Hotels — 1971 Diehl, Thomas M.
1971
12 1 p. 2-19
artikel
7 Convenience Foods—What is the score? Warfel, Marshall C.
1971
12 1 p. 33-38
artikel
8 Distillate Fuel-Fired Kitchens McCormack, Mark E.
1971
12 1 p. 79-83
artikel
9 Effective Staff Meetings Buchanan, Robert D.
1971
12 1 p. 104-108
artikel
10 Electrically Powered Field Kitchens Decareau, Robert V.
1971
12 1 p. 73-78
artikel
11 Evaluating Food Heating Equipment Bond, Leslie E.
1971
12 1 p. 70-72
artikel
12 Labor Cost and Productivity in Hospital Food Service King Emma, C.
1971
12 1 p. 47-52
artikel
13 Marketing the Full House DeWitt Coffman, C.
1971
12 1 p. 20-20
artikel
14 Outlook for the Restaurant Industry Doty, Jay L.
1971
12 1 p. 21-23
artikel
15 Refrigeration for Convenience Foods Litman, C.K.
1971
12 1 p. 64-69
artikel
16 Reviews 1971
12 1 p. 88-89
artikel
17 Reviews : Continued from page 89 1971
12 1 p. 119-120
artikel
18 Trends in Food Service Facilities 1971
12 1 p. 60-63
artikel
19 Trouble-Shooting Food and Beverage Operations Bernatsky, Matthew
1971
12 1 p. 109-118
artikel
20 Where Do We Go From Here? Whiteman, Michael
1971
12 1 p. 24-32
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland