Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amsterdam Hilton 1969
10 2 p. 49-49
artikel
2 An Expanding Market for the 1970's 1969
10 2 p. 64-64
artikel
3 Bibliography 1969
10 2 p. 72-122
artikel
4 Convenience Foods— Dungan, Avalon L.
1969
10 2 p. 6-12
artikel
5 Convenience Foods 1969
10 2 p. 53-53
artikel
6 Convenience Foods for the Space Age 1969
10 2 p. 20-20
artikel
7 Foreword Spinney, Katherine R.
1969
10 2 p. 65-66
artikel
8 Hotel Execs and Families Keep Food Service Going 1969
10 2 p. 49-49
artikel
9 Periodicals Indexed in This Bibliography 1969
10 2 p. 67-71
artikel
10 Ready Foods for Hotels MacLennan, H. Alexander
1969
10 2 p. 21-39
artikel
11 Ready Foods Program 1969
10 2 p. 40-43
artikel
12 Research Studies in Hotel, Restaurant and Related Fields 1969
10 2 p. 123-129
artikel
13 Reviews : DEEP FREEZING, Pat M. Cox, published by Faber & Faber, 24 Russell Square, London, England. 1969. 25 shillings. Distributed in the U.S. by Transatlantic Arts, Inc., 565 Fifth Ave., New York, N.Y. 10017 $19.75 1969
10 2 p. 60-63
artikel
14 Roundtable 1969
10 2 p. 2-5
artikel
15 Roundtable 1969
10 2 p. 19-19
artikel
16 Sanitary Control in On-Premise Cooking and Freezing of Food Rappole, Clinton L.
1969
10 2 p. 13-19
artikel
17 The ANCOR Mattresster Sayles, C.I.
1969
10 2 p. 50-52
artikel
18 The Convenience Foods Decision Wrisley, Albert L.
1969
10 2 p. 44-49
artikel
19 The Entry of Systems Analysis And Planning Into The Food Field 1969
10 2 p. 53-59
artikel
20 World School for Hotel & Restaurant Administration 1969
10 2 p. 64-64
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland