Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Added value upshot of barley amalgamation in wheat flour to boost the physico-chemical quality attributes of flat bread
 
 
Titel: Added value upshot of barley amalgamation in wheat flour to boost the physico-chemical quality attributes of flat bread
Auteur: Abdullah, Muhammad
Zulkiffal, Muhammad
Tufail, Tabussam
Akbar, Farah Naz
Owais, Muhammad
Ahmed, Javed
Javed, Ahsan
Tabassum, Muhammad Ijaz
Kanwal, Amna
Asghar, Muhammad
Musa, Muhammad
Arif, M. A. Rehman
Hameed, Amir
Haider, Iftikhar
Verschenen in: Cereal research communications
Paginering: Jaargang 51 () nr. 4 pagina's 981-989
Jaar: 2023-02-04
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 22 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland