Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 185 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of risks and control of critical points in a fruit processercentral . Case: Tahití. Lime
 
 
Titel: Analysis of risks and control of critical points in a fruit processercentral . Case: Tahití. Lime
Auteur: Nestor CHALÓ
Adolfo CAÑIZARES
Ginette BELLOSO
Verschenen in: Revista científica UDO agrícola
Paginering: Jaargang 4 (2004) nr. 1 pagina's 72-79
Jaar: 2004
Inhoud: Hazard analysis and control of critical points (HACCP) is the preventive system based on a systematic definition of critical points along the stages of fruits processing. This HACCP was performad in a facility, producer and exporter of Tahití lime,located in the town of Tarragona, Municipality Cedeño of the Monagas state. It was defined the flow diagram for the process and packing of the fruit; settling down the agents or risks; the critical points to be controlled were determined through preventive measures and surveillance
Uitgever: Universidad de Oriente Press (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 185 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland