Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Pasta added with chickpea flour: chemical composition, In vitro starchdigestibility and predicted glycemic index
 
 
Titel: Pasta added with chickpea flour: chemical composition, In vitro starchdigestibility and predicted glycemic index
Auteur: E. Agama Acevedo
J. Tovar
L. A. Bello Pérez
M. Mendoza Vinalay
P. Osorio Díaz
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 6 (2008) nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring