Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Micoflora predominante en las queserias de Arzúa (España)
 
 
Titel: Micoflora predominante en las queserias de Arzúa (España)
Auteur: Cepeda Saez, A.
Fente Sampayo, C.A.
Franco Abuin, C.
Quinto Fernandez, E.
Rodríguez Otero, J. L.
Vazquez Belda, B.
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 5 pagina's 271-276
Jaar: 2002
Inhoud: The fungal contamination in 10 farm-level cheesemaking units from Arzúa (A Coruña, Spain) throughout a year was studied. The greatest number of different genera were found in the air and, although in lesser amounts, in the cheese. The isolation frequency for the most representative genera in cheese were Rhizopus (26,8%), Cladosporium sp. (22,5%), Geotrichum sp. (17,7%), Penicillium sp. (17,1%) and Aspergillus sp. (8,1%). © 2002 Altaga. All rights reserved.
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring