Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Contenido de EPA y DHA en aceite crudo de pescado producido en el Perú durante el periodo 1996 - 2000
 
 
Titel: Contenido de EPA y DHA en aceite crudo de pescado producido en el Perú durante el periodo 1996 - 2000
Auteur: Albrecht Ruiz, M.
Ayala Galdós, M. E.
Salas Maldonado, A.
Verschenen in: Ciencia y tecnologia alimentaria
Paginering: Jaargang 3 (2002) nr. 5 pagina's 283-287
Jaar: 2002
Inhoud: EPA (eicosapentenoic acid) and DHA (docosahexenoic acid) content of raw fish oil produced in Peru mainly from black anchovy (Engraulis ringens) during 1996¿2000 was determined. Fatty acids composition of 435 samples was analyzed by gas chromatography. Extreme values of EPA for all the samples were 10.5 and 24.3%, while DHA varied from 4.9 to 15.9%. Variation coefficients in EPA (10.7 to 17.4%) were smaller than those for DHA (13.6 to 32.1%). For the period of study content of EPA was higher to the corresponding of DHA and when added showed an average of 29.1 to 33.1%. The presence of the phenomenon «El Niño» did not seem to have affected these contents neither the relationship nor the sum of EPA and DHA, except for the first trimester of 1998. © 2002 Altaga. All rights reserved.
Uitgever: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring