Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Rhyzopus oryzae Endopolygalacturonase and Borago officinalis Polyphenol Oxidase Thermostability, Isothermal and Thermal Gradient Methods
 
 
Titel: Rhyzopus oryzae Endopolygalacturonase and Borago officinalis Polyphenol Oxidase Thermostability, Isothermal and Thermal Gradient Methods
Auteur: Jorge Mir
Ana Ferrer
Pascual L�pez Buesa
Verschenen in: American journal of food technology
Paginering: Jaargang 1 (2006) nr. 2 pagina's 158-165
Jaar: 2006
Inhoud: Heat stability of two major enzymes in vegetable processing, such as endopolygalacturonase from Rhyzopus oryzae and polyphenoloxidase from Borago officinalis, has been calculated. Isothermal and nonisothermal methods for the calculation of z values have been assayed. No significant differences between the kinetic parameters obtained by both isothermal and nonisothermal methods were found. The calculation of heat resistance of the endopolygalacturonase showed the absence of a bimodal inactivation profile. Furthermore, the present study shows the adaptation of the linearly increasing temperature method to determine the kinetic parameters of heat inactivation of those enzymes. It should be feasible to use this methodology to estimate the effects of heat treatments on the inactivation of critical enzymes
Uitgever: Science publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland