Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of coating treatments on the extension of the shelf-life of minimally processed cucumber
 
 
Titel: Effect of coating treatments on the extension of the shelf-life of minimally processed cucumber
Auteur: Min Zhang
Gongnian Xiao
Guoxiang Luo
Jian Peng
Vilas M. Salokhe
Verschenen in: International agrophysics
Paginering: Jaargang 18 (2004) nr. 1 pagina's 97-102
Jaar: 2004
Inhoud: Minimally processed fruits and vegetables caused the emergence of a new plant processing industry in the world. The physiological and physical changes in cucumber were studied after treating with edible films coating and ozone water. The study showed that the concentration of 4.2 mg m-3 ozone and the C treatment (polyvinyl alcohol 134 (1%); chitosan (1%); lithium chloride (0.5%); glacial acetic acid (2.5%); sodium benzoate (0.05%)) with a combined coating inhibits respiration and chlorophyll break-down. Furthermore, it can also lower the soluble solids content and inhibit the polyphenol oxidases (PPO) activity.
Uitgever: Institute of Agrophysics
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland