Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
 
  A method for the analysis of lincomycin in porcine and bovine kidney
 
 
Titel: A method for the analysis of lincomycin in porcine and bovine kidney
Auteur: Farrington, William. H. H.
Cass, Simon. D.
Patey, Alan. L.
Shearer, George
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 5 (1988) nr. 1 pagina's 67-75
Jaar: 1988-01
Inhoud: A method of analysis has been developed for the estimation of lincomycin in porcine and bovine kidney. The method employed high performance liquid chromatography and Sep-Pak clean-up of methanolic tissue extracts and nitrogen specific gas Chromatographic detection. Using spiked (0ยท1 mg kg-1) extracts recoveries in the range 40-50% were obtained. Analysis at the 0.05 mg kg-1 level is possible. Fifty four samples of kidney destined for UK sale were analysed for the presence of this drug. No samples were found to contain lincomycin.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland