Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Characterization studies on insoluble total N-nitroso compounds in bacon adipose connective tissue
 
 
Titel: Characterization studies on insoluble total N-nitroso compounds in bacon adipose connective tissue
Auteur: Tricker, A. R.
Perkins, M. J.
Massey, R. C.
Mcweeny, D. J.
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 3 (1986) nr. 2 pagina's 153-159
Jaar: 1986-04
Inhoud: Enzymic hydrolysis was employed to solubilize 35% of the total N-nitroso compounds associated with bacon adipose connective tissue. Size exclusion chromatography of the digest showed that 95% of the solubilized N-nitroso compounds had molecular weights equivalent to those of di-, tri- and tetrapeptides. The likely identity of these compounds is discussed in the light of their extractability from acidified solution into ethyl acetate and their thermal and pH stability.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland