Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Trace elements in shellfish on the Danish market
 
 
Titel: Trace elements in shellfish on the Danish market
Auteur: Petersen, Annette
Mortensen, Gerd Krog
Verschenen in: Food additives and contaminants. Pt. A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment
Paginering: Jaargang 11 (1994) nr. 3 pagina's 365-373
Jaar: 1994-05
Inhoud: Different kinds of shellfish have been investigated for their contents of the trace elements cadmium, lead, mercury, nickel, chromium, arsenic and selenium. The investigation included shrimps, mussels, lobster, langoustine, crayfish, crab claws and oyster. None of the Danish action levels for cadmium, lead and mercury respectively were exceeded, but the highest concentration of lead was very close to the Danish action levels. Shellfish do not contribute significantly to the intake of the trace elements investigated.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland