Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Occurrence and Control of Vibrio vulnificus in Shellfish
 
 
Titel: Occurrence and Control of Vibrio vulnificus in Shellfish
Auteur: Dombroski, Carol S.
Jaykus, Lee-Ann
Green, David P.
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 8 (1999) nr. 4 pagina's 11-25
Jaar: 1999-12-01
Inhoud: Vibrio vulnificus is a ubiquitous marine bacterium frequently isolated from shellfish and associated with severe and often fatal disease in humans. Various control measures have been suggested in an effort to reduce the disease risk associated with V. vulnificus and aquatic food products. This paper reviews the current literature to describe the physiological and morphological characteristics of V. vulnifi-cus, the epidemiological aspects of the diseases caused by this organism, and the scientific and practical considerations associated with various strategies aimed at controlling V. vulnificus contamination in shellfish.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland