Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Health benefits of yogurt consumption. A review
 
 
Titel: Health benefits of yogurt consumption. A review
Auteur: Desobry-Banon, S.
Vetier, N.
Hardy, J.
Verschenen in: International journal of food properties
Paginering: Jaargang 2 (1999) nr. 1 pagina's 1-12
Jaar: 1999-03
Inhoud: Health benefits of yogurt are mainly attributed to the presence of lactic acid bacteria and to an high calcium content. This paper reviewed the recent researches on the effects of yogurt cultures on lactose maldigestion, serum cholesterol, intestinal microflora, stimulation of immune system and carcinogenesis. The role of calcium in reducing colon cancer is emphasized. Although clinical research has progressed, controversy still exists and accumulation of clinical evidence remains usefull to establish the health benefits of yogurt consumption.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland