Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Combined Drying Technologies for Development of High-Quality Shelf-Stable Mango Products
 
 
Titel: Combined Drying Technologies for Development of High-Quality Shelf-Stable Mango Products
Auteur: Andres, A.
Fito, P.
Heredia, A.
Rosa, E. M.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 25 (2007) nr. 11 pagina's 1857-1866
Jaar: 2007-11
Inhoud: In this work, different combinations of osmotic dehydration followed by microwave-assisted hot air drying were studied for modeling and quality evaluation purposes. The results revealed that the two variables that most affected drying time of mango were the level of microwave power and osmotic dehydration time, rather than airflow velocity and temperature, which did not have an important influence until the final stage of drying. The results also revealed a nonuniform distribution of microwaves inside the dryer cavity that provoked the charring of pieces situated in a specific zone but an acceptable preservation of mango color after drying.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland