Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  EFFECTS OF OPERATING PARAMETERS ON THE GROWTH OF KLUVEROMYCES FRAG I LIS ON CHEESE WHEY
 
 
Titel: EFFECTS OF OPERATING PARAMETERS ON THE GROWTH OF KLUVEROMYCES FRAG I LIS ON CHEESE WHEY
Auteur: Cutright, T.
Yun, H.
Lee, S.
Verschenen in: Chemical engineering communications
Paginering: Jaargang 137 (1995) nr. 1 pagina's 47-51
Jaar: 1995
Inhoud: The fermentation of Kluveromycesfragitis on cheese whey was studied to assess the influence of temperature, pH, aeration rate, and lactose concentration on the biomass yield. The observations were analyzed statistically to determine the optimal operating conditions, A total of 17 experiments were conducted, 16 at the design points and 1 additional run to observe the growth of K.fragilis at the design's center point. The statistically significant factors were the temperature and lactose concentration. The optimal conditions for the growth of K.fragilis were: lactose concentration at 5%, temperature at 303 K, aeration rate at 2.0 vol/vol/min, and pH at 5,
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland