Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition and nutritional value in vitro of mechanically-deboned poultry meat
 
 
Titel: Chemical composition and nutritional value in vitro of mechanically-deboned poultry meat
Auteur: Duranti, M.
Cerletti, P.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 21 (1980) nr. 1 pagina's 1-7
Jaar: 1980-01
Inhoud: 1. The composition by proximate analysis, amino acid content and digestibility by mammalian proteolytic enzymes of pastes from mechanically-deboned chicken breasts wings, necks and backs, and hand-deboned breast were measured. Values obtained were used to calculate indices of nutritional value. 2. All pastes compared favourably with similar protein materials used for human food. Mechanical deboning did not alter the nutritional indices. 3. The protein quality and digestibility of the breast were somewhat higher than those for other parts.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland