Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Sensory evaluation of pheasants hung at 10 °g for up to 15 days
 
 
Titel: Sensory evaluation of pheasants hung at 10 °g for up to 15 days
Auteur: Griffiths, Nerys M.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 16 (1975) nr. 1 pagina's 83-87
Jaar: 1975-01
Inhoud: 1. Pheasants hung at 10 °G were found to become increasingly “gamey” in flavour and more tender in texture with length of hanging. 2. After 13 d they were strongly gamey and very tender.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland