Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and organoleptic changes in poultry meat resulting from the growth of psychrophylic spoilage bacteria at 1° C
 
 
Titel: Chemical and organoleptic changes in poultry meat resulting from the growth of psychrophylic spoilage bacteria at 1° C
Auteur: Stevens, B. J. H.
Lea, C. H.
Verschenen in: British poultry science
Paginering: Jaargang 10 (1969) nr. 3 pagina's 219-227
Jaar: 1969-07
Inhoud: A pigmented strain of Pseudomonas and Pseudomonas putrefaciens grown on minced chicken breast muscle (pectoral proper and supra coracoid) and leg muscle (those covering the femur, fibula and tibia) at 1° C to counts of 108-109/g produced changes in the nucleotides that were smaller than those due to autolysis and much smaller than the initial differences between the two types of muscle. The likely effects of nucleotide changes on flavour are discussed.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland