Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Comparative Effects of the Fat Extracted from Raw and Fried Sardines Upon Rat Growth and Zinc Bioavailability
 
 
Titel: Comparative Effects of the Fat Extracted from Raw and Fried Sardines Upon Rat Growth and Zinc Bioavailability
Auteur: Pérez-Granados, A. M.
Vaquero, M. P.
Navarro, M. P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 9 (2003) nr. 4 pagina's 285-293
Jaar: 2003-08
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland