Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Long Term Osmotic Dehydration Processes of Orange Peel at Atmospheric Pressure and by Applying a Vacuum Pulse
 
 
Titel: Long Term Osmotic Dehydration Processes of Orange Peel at Atmospheric Pressure and by Applying a Vacuum Pulse
Auteur: Cháfer, M.
González-Martínez, C.
Ortolá, M. D.
Chiralt, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 7 (2001) nr. 6 pagina's 511-520
Jaar: 2001-05
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland