Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Lipid Binding of Fresh and Stored Formulated Wheat Breads. Relationships with Dough and Bread Technological Performance
 
 
Titel: Lipid Binding of Fresh and Stored Formulated Wheat Breads. Relationships with Dough and Bread Technological Performance
Auteur: Collar, C.
Martínez, J. C.
Rosell, C. M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 7 (2001) nr. 6 pagina's 501-510
Jaar: 2001-05
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland