Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Formación y estabilidad de emulsiones de aislados proteicos de soja con diferente contenido de sulfhidrilos libres Formation and stability of emulsions of soy protein isolates with different sulfhydryl content
 
 
Titel: Formación y estabilidad de emulsiones de aislados proteicos de soja con diferente contenido de sulfhidrilos libres Formation and stability of emulsions of soy protein isolates with different sulfhydryl content
Auteur: Santiago, L.G.
Bonaldo, A.G.
González, R.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 5 pagina's 407-414
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland