Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzyme associations on bread dough performance. A response surface analysis/ Efectos de las asociaciones enzimáticas sobre la calidad funcional de masas panarias. Análisis de superficies de respuesta
 
 
Titel: Effects of enzyme associations on bread dough performance. A response surface analysis/ Efectos de las asociaciones enzimáticas sobre la calidad funcional de masas panarias. Análisis de superficies de respuesta
Auteur: Collar, C.
Martinez, J.C.
Andreu, P.
Armero, E.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 3 pagina's 217-226
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland