Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Sensory characteristics of Iberian ham: Influence of rearing system and muscle location/ Caracteristicas sensoriales del jamón Ibérico: Influencia del sistema de engorde y del músculo
 
 
Titel: Sensory characteristics of Iberian ham: Influence of rearing system and muscle location/ Caracteristicas sensoriales del jamón Ibérico: Influencia del sistema de engorde y del músculo
Auteur: Cava, R.
Ventanas, J.
Ruiz, J.
Andres, A.I.
Antequera, T.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 3 pagina's 235-242
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland