Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Influence of enzymes in sourdough wheat breadmaking. Changes in pentosans / Influencia de las enzimas y los iniciadores microbianos en panificación. Cambios en las pentosanas
 
 
Titel: Influence of enzymes in sourdough wheat breadmaking. Changes in pentosans / Influencia de las enzimas y los iniciadores microbianos en panificación. Cambios en las pentosanas
Auteur: Martínez-Anaya, M.A.
Devesa, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 2 pagina's 109-116
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland