Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice / Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adición de glucosa oxidasa-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluación sensorial del zumo de uva
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice / Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adición de glucosa oxidasa-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluación sensorial del zumo de uva
Auteur: Castellari, M.
Matricardi, L.
Arfelli, G.
Carpi, G.
Galassi, S.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 1 pagina's 17-23
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland