![]() |
Digitale Bibliotheek |
|
|||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice / Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adición de glucosa oxidasa-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluación sensorial del zumo de uva |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |