Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying ability of soy protein isolates obtained at pilot plant under simultaneous heat and reducing treatments / Capacidad emulsionante de aislados proteicos de soja obtenidos en planta piloto con tratamientos térmicos y reductores simultáneos
 
 
Titel: Emulsifying ability of soy protein isolates obtained at pilot plant under simultaneous heat and reducing treatments / Capacidad emulsionante de aislados proteicos de soja obtenidos en planta piloto con tratamientos térmicos y reductores simultáneos
Auteur: Santiago, L.G.
Bonaldo, A.G.
González, R.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 6 pagina's 463-470
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland