Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Fruity flavor increase of Spanish Airén white wines made by brief fermentation skin contact / Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airén fermentados en presencia de hollejos
 
 
Titel: Fruity flavor increase of Spanish Airén white wines made by brief fermentation skin contact / Aumento del aroma afrutado de los vinos blancos Airén fermentados en presencia de hollejos
Auteur: García-Romero, E.
Pérez-Coello, M.
Cabezudo, M.D.
Sánchez-Muñoz, G.
Martín-Alvarez, P.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 2 pagina's 149-157
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland