Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Introducción a la Ingeniería de los Alimentos. R. Paul Singh, Dennis R. Heldman. Traducido al castellano por Francisco J. García Labiano y Pedro García Bacaicoa. Publicado en 1998 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XX + 544 pp., ISBN 84 200 0841 9
 
 
Titel: Bookreviews : Introducción a la Ingeniería de los Alimentos. R. Paul Singh, Dennis R. Heldman. Traducido al castellano por Francisco J. García Labiano y Pedro García Bacaicoa. Publicado en 1998 por Editorial Acribia, Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XX + 544 pp., ISBN 84 200 0841 9
Auteur:
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 6 pagina's 449-451
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland