Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effects of xylitol and stevioside on the physical and rheological properties of gelatin from cod skin
 
 
Titel: Effects of xylitol and stevioside on the physical and rheological properties of gelatin from cod skin
Auteur: Cai, Luyun
Nian, Linyu
Cao, Ailing
Wu, Wenjin
Wang, Jing
Wang, Yanbo
Li, Jianrong
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 8 pagina's 639-650
Jaar: 2018-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland