Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Development of fat-reduced sausages: Influence of binary and ternary combinations of carrageenan, inulin, and bovine plasma proteins
 
 
Titel: Development of fat-reduced sausages: Influence of binary and ternary combinations of carrageenan, inulin, and bovine plasma proteins
Auteur: Baracco, Yanina
Rodriguez Furlán, Laura T
Campderrós, Mercedes E
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 3 pagina's 245-253
Jaar: 2017-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland