Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: A response surface methodology approach
 
 
Titel: The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: A response surface methodology approach
Auteur: Ortiz, Abel
Le Meurlay, Dominique
Lara, Isabel
Symoneaux, Ronan
Madieta, Emmanuel
Mehinagic, Emira
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 99-109
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland